Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek z gra

Bardos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakupiłem wczoraj gre War Z i chciałem się was spytać gdzie mam szanse znaleźć jakieś pożądne przedmioty (najlepiej broń) ponieważ w miastach mam nikłe szanse na przeżycie.

Jeszcze jedno Post office mogę znaleźć w każdym mieście czy tylko niektórych.

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Opublikowano

Bron mozesz znalesc prawie wszedzie. Czesto bron znajduje w takich miejscach jak lotnisko czy baza wojskowa ( tam musisz byc bardzo ostrozny ). Ale jak juz mowilem znalazlem np. x2 m16 w boulder city obok siebie. Musisz miec po prostu szczescie gdzie ci sie zrespi bron nastepnym razem ;)

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

graj gdzie cchesz ja zazwyczaj grywam ,jeżeli padne to idę na rejon ,gdzie jest mniej graczy czyli jak rano w realu gram to idę na Amerykę tak do 15 bo potem ludzie zaczynają się zbierać.

Jak padniesz to padniesz nic Ci się nie stanie.

sygnafranc.png

Opublikowano

To dziwne, bo my tam kampiąc z Wokorenem znaleźliśmy troche broni ale też noobków, których było łatwo zabić. Teraz mi Wokoren pisał, że znalazł dzisiaj m4 i m16 własnie w Norad. Nie dawno jego kumpel znalazł tam M107 ;)

Opublikowano

Ja tam dziś nie mogłem znaleźć żadnej broni ogólnie mało przydatnych rzeczy mi się trafia przez co nie mam jak się bronić.

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Opublikowano

Dzisiaj w Campos znalazłem 2x M16 w jednym miejscu, na lotnisku na jednym "przelocie" znalazłem 3 bronie palne i 3 bronie do walki wręcz + dużo jedzonka i bandaży, jakakolwiek police station ( prawie zawsze jakieś ak lub m16 ) , we Frosty Pines jest W CHUJ lootu i ludzi ( dobrze rozplanuj akcje a lootu będzie tyle,że go nie uniesiesz ). To są moje ulubione miejsca.

Opublikowano

Jak nie ma rzeczy, to spróbuj lognąć na inny serwer.

No ale jak jesteś w dolnym safezonie to leć do Rocky Ford - przed chwilą znalazłem MTV Forest (Kamizelka), Kruger rifle i anaconde, dalej tak jak UP pisał.

Jak jesteś w górnym SafeZonie to leć do Springe Bridge - Tam tylko coś do walki wręcz i jedzonko znajdziesz. Potem możesz iść do SmallVille - Market (dużo broni), i komisariat - ale tam same hełmy sie respią przeważnie. Jeśli dasz rade to leć do Clearview a potem do Campos City - Tam znajdziesz mase wartościowych rzeczy jak i uzbrojonych graczy :)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

A jak zdobęde broń to gdzie musze się dostać żeby móc ją potem przenieść do inventory i założyć na inną postać.

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Opublikowano

Polecam ci isc do rocky ford naprawde ponieważ sam przed chwilą znalazłem tam eksplorując całe miasteczko x1 m4 semi x1 Ak 74m x1 Urban Helement , Jedzenie , Lekarstwa , x1 Kruger .22 i x1 colt anaconda ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...